Fogyásaim igaz története

Fogyásaim igaz története

A jelen: Ketogén-diéta 17. nap

2014. augusztus 20. - Hatja2

Vasárnap megvolt a szénhidrát visszatöltés egy családi ebéd formájában, hazudnék ha azt mondanám nem esett jól :) De utána este a 7 km futás is, azért így "feltöltődve" azt is jobban lehet bírni. Valószínűleg a diéta idejére a futást már hanyagolni fogom, vagy csak egy-két alkalomra redukálódik amikor mondjuk lelkileg is szükségem van rá. Helyette a program heti 3-4 1000 kalóriás gyaloglás, ami kb 2,5 órát és 14 km-t jelent olyan "igyekszem valahová", folyamatos tempóban. Igaz, hogy elég unalmas és időigényes, viszont jó zsírégetés és állítólag a bőr is gyorsabban követi a fogyást ilyen jellegű mozgásformáktól. Nem mellesleg az elmének sem rossz este kiszellőztetni a fejet, ahelyett hogy a TV vagy a gép előtt ülnénk.

Ketophan csíkot még mindig nem vettem (és már nem is fogok szerintem), de a vizelet színéből ítélve kedd reggelre már vissza is jött a ketózis. Kilóban nem jött vissza semmi, pedig vasárnap mindent ettem tabuk nélkül (csoki, fagylalt, kenyér stb...) igaz mértékkel.  

Végül az aktuális részeredmény (nem mai, hanem a hétfői előírt mérlegelésé, tehát a zabálás másnapján):

84,5 kiló, ami 3,2 kiló fogyás a diéta kezdete óta. A has átmérőjében nincs változás de ez inkább a bőrnek köszönhető, az nem egy-két nap lesz míg feszesebb lesz. Idén már úgysem lesz nagyon strandidő :)

A bejegyzés trackback címe:

https://orokfogyokura.blog.hu/api/trackback/id/tr1006621073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása