Fogyásaim igaz története

Fogyásaim igaz története

A jelen: Ketogén-diéta 5. nap - mérlegelés

2014. augusztus 08. - Hatja2

Az 5. nap reggelén eljött a második mérlegelés ideje. Fogyókúránál mindig fontos, hogy a méréseknek legyen egy rendszere, illetve egy józan gyakorisága. Annak semmi értelme, hogy naponta háromszor mérjük magunkat, mert mindig más értéket fogunk látni, akár egy nagy pohár víz után is. Az én rendszerem, hogy hétfőn és pénteken hajnalban mérem magam, közvetlenül ébredés és kisdolog után :), egy szál alsónadrágban. A kisdolog egy kegyes csalás, ami akár 20-30 deka "nyereséget" is jelenthet (ellenőrive).

És akkor lássuk is: 86,7 kiló, ami hétfőhöz képest 1 kiló minuszt jelent. Ez elég bíztató részeredmény, bár következtetéseket nem érdemes levonni belőle, ennyi ingadozás akár vízből, vagy ami rosszabb izomvesztésből is összejöhet. Mindenestre az utóbbit súlyzós edzésekkel próbálom megelőzni. Hétfőn már okosabbak leszünk, a hétvégém ráadásul elég jövős-menős lesz.

Terveim szerint a shop.builder.hu-s leíráshoz képest én nem fogok ezen a hétvégén szénhidrát visszatöltést csinálni, egyelőre jól megvagyok nélküle. Egy kis finomhangolással szerdán és csütörtökön is sikerült 10-12 gramm körül tartani a CH-t. Tesztcsíkom továbbra sincs, így még mindig nem jelenthetem ki, hogy beindult-e a ketózis vagy sem. Mindenestre a neten beharangozott mellékhatásokból nem sokat érzek, továbbra is jó a közérzetem, nem gyötör éhség, nem érzem jelentősen fáradékonyabbnak magam.

"Találkozunk" a hétfői mérleges után.

A bejegyzés trackback címe:

https://orokfogyokura.blog.hu/api/trackback/id/tr216587643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása